Saturday, 17 December 2016

Filled Under:

GADIS VIRAL LIDAH PELAT ALA ‘MAT SALEH’ DIDAKWA RAMPAS SUAMI ORANG..BACA LUAHAN ISTERI,gambar2 DAN CERITA PENUH, MEMANG PANAS!!


GADIS VIRAL LIDAH PELAT ALA ‘MAT SALEH’ DIDAKWA RAMPAS SUAMI ORANG..BACA LUAHAN ISTERI,gambar2 DAN CERITA PENUH, MEMANG PANAS!!




Baru baru ini di laman sosial viral video seorang gadis melayu yang dikatakan mempunyai loghat ‘mat salleh’. Boleh dikatakan kecoh satu Malaysia juga lah dek kerana video tersebut. Yang pastinya dikecam hebat oleh netizen.

Namun sejak semalam sekali lagi kecoh di laman Twitter apabila gadis tersebut didakwa ‘sailang’ suami orang. Dakwaan ini turut dikuatkan lagi dengan bukti beberapa keping foto. Malah isteri kepada suami yang disailang itu turut menulis sesuatu di akaun Instagram miliknya. Habislah!


Luahan isteri


Akaun Instagram dipercayai milik isteri kepada lelaki berpangkat datuk yang didakwa menjalin hubungan dengan gadis viral tempoh hari.

Si isteri tak cakap banyak cuma tinggalkan pesanan je “******** See u soo in mahsyar”.

Kantoi dengan kawan depan mata?


Beberapa keping foto yang mula tersebar di laman sosial ini turut menguatkan lagi dakwaan bahawa mereka ada sesuatu. Lebih memeranjatkan kawan sendiri yang kantoi terjumpa. Hurm kecilnya dunia ini kan?

Baju yg sama?


Baju yang didakwa mempunyai warna dan corak yang sama dipakai semasa bersama isteri dan juga gadis viral tersebut. Mungkin orang lain tapi terbeli baju design sama?

Nak kahwin dah?


Jika betul lah merancang untuk berkahwin, harap semua dipermudah. Bukan apa, kasihan dengan isteri yang sedang mengandung itu. Tapi tak apa lah lelaki pun boleh kahwin 4 kan?

Sumber : http://www.ohbulan.com/





0 comments:

Post a Comment