Thursday, 15 December 2016

Filled Under:

FATTAH AMIN BERCUTI BERSAMA SHERRY IBRAHIM (8 FOTO) YANG…………….

FATTAH AMIN BERCUTI BERSAMA SHERRY IBRAHIM (8 FOTO) YANG…………….
Fattah Amin Bercuti Bersama Sherry Ibrahim | Sherry Ibrahim dan Fatta Amin mungkin antara pasangan yang menjadi “favourite” ramai, boleh dikatakan sama cantik sama padan, baru­baru ini mereka telah bercuti ke bersama ke Bali, Indonesia.

Menerusi foto yang dimuat naik oleh Sherry menerusi akaun Instagram miliknya, jelas mereka cukup gembira menikmati percutian bersama. Namun,  masih  ada  segelintir  peminat  yang  seakan  kurang senang  melihat  pasangan  itu  bercuti  bersama meskipun mereka ditemani oleh rakan­rakan lain.

Menerusi portal Berita Harian, Sherry harap peminat tidak cepat menghukum beliau dan memperbesarkan hal ini. Tujuan mereka ke sana sebenarnya atas urusan perniagaan dan menggunakan kesempatan tersebut untuk mencari ketenangan.

"Bagi saya, tiada isu yang timbul kerana kami bukan pergi berdua, sebaliknya turut disertai beberapa rakan lain. Kami ke sana pun di atas urusan perniagaan, namun butiran lanjut mengenai urus niaga itu belum dapat dikongsi buat masa ini. Lagi  pun,  bukan  mudah  untuk  berkumpul  beramai­ramai  dan mencari  kelapangan  masa  pada  waktu  yang sama. Oleh itu, kami menggunakan kesempatan bekerja sambil menyambut menyambut tahun baharu" Mungkin agak tidak manis kalau bercuti bersama kerana ia mungkin mengundang fitnah, namun k

SUMBER:http://www.kicapmanis.com


0 comments:

Post a Comment