Friday, 21 October 2016

Filled Under:

VIDEO: SAH !! ASTRO TERDUDUK DENGAN KEPUTUSAN TERAKHIR DATO VIDA DALAM GEGAR VAGANZA !!


VIDEO: SAH !! ASTRO TERDUDUK DENGAN KEPUTUSAN TERAKHIR DATO VIDA DALAM GEGAR VAGANZA !!


USAHAWAN  produk  kecantikan  dan  kesihatan, Qu Puteh, Datuk Seri Hasmiza Othman  atau lebih dikenali  sebagai Datuk Seri Vida  mengakui berasa  bosan  dengan  tindakan  Astro  yang  tidak mahu  memberikannya  mikrofon  dalam  program  tajaannya  iaitu  Gegarvaganza  musim  ketiga (GV3).

Bagi  yang  melihat  konsert  pengenalan  GV3 Ahad  lalu,  pasti  perasan  kelibat Vida  yang  sentiasa  berebutkan  mikrofon  daripada  krew  produksi selain daripada pasangan hos GV3, Jihan Muse dan Nabil Ahmad.

Mengulas mengenai hal itu, Vida berkata, Saya rasa sudah bosan dengan Astro yang tidak mahu beri saya peluang untuk memegang mikrofon. Saya terpaksa malu muka untuk merampas mikrofon daripada mereka.Bukan hanya rancangan GV3 saja, malah rancangan lain juga sama. Pihak Astro selalu menyekat saya daripada memegang mikrofon sedangkan saya sudah menaja program mereka. Saya hanya mahu beberapa minit saja, bukannya lama.“Kalau mahu harapkan iklan saja, mana cukup kerana cara saya lebih suka mempromosikan sendiri produk. Sepatutnya saya juga mempunyai hak untuk bercakap sama ada mengenai produk atau rancangan televisyen terbabit,” katanya dipetik Berita Harian.

Selain Qu Puteh, GV3 kali ini turut ditaja syarikat besar lain seperti KFC, Digi dan Adabi.
2 comments: