Tuesday, 9 August 2016

Filled Under:

ZALIM!!! Ini Kronologi Sebenar Cucu Penggal Kepala Dan Kerat Tubuh Nenek Di Johor.

ZALIM!!! Ini Kronologi Sebenar Cucu Penggal Kepala Dan Kerat Tubuh Nenek Di Johor.

Cucu Penggal Kepala Dan Kerat Tubuh Nenek|Seorang nenek berusia 76 tahun melayu,maut dipenggal dan tubuhnya di kerat oleh cucunya sendiri di Felda Pengeli Timur di sini, petang 08.10.2016

Dalam kejadian yang berlaku pada 6:30 petang Maimon Abdul Samad, 76, ditemui dalam kedaan ngeri dimana kepalanya yang dipenggal berada di depan pintu masuk rumah.

Manakala tubuhnya berada di ruang dapur di bawah singki,kedua kakinya telah di potong di bagian paha tapi tidak putus,dan tangan sebelah kanan juga di potong mana kala tangan kiri masih di situ.

Suspek utama adalah seorang lelaki melayu 19 tahu yang merupakan cucunya sendiri yang tidak bekerja dan dipercayai mengalami gangguan mental dan dikatakan tidak makan ubat sejak beberapa bulan yang lalu.

Senjata yang digunakan ialah sebilah pisau lebih kurang 6-7 inci panjang. Dijumpai di dalam pasu bunga di luar rumah.

Ketua Polis Daerah Kota Tinggi, Superintendan Rahmat Othman berkata”Suspek telah melarikan diri memasuki ladang sawit berhampiran selepas membunuh neneknya. Usaha memburu suspek oleh Team Task Force JSJ IPD Kota Tinggi, anggota BP Bdr Tenggara dengan bantuan Penduduk kampung sedang dijalankan.

Pada jam 8.30 malam, suspek telah dikesan dan berjaya ditangkap oleh team terlibat.Kes disiasat di bawah Sek 302 KK kerana membunuh”katanya.
0 comments:

Post a Comment