Tuesday, 2 August 2016

Filled Under:

TAHNIAH!!! SUNGGUH TAK SANGKA.. RUPA-RUPANYA BAKAL SUAMI ANA DAHLIA BUKAN CALANG-CALANG ORANG.. JOM TENGOK BIODATA BELIAU!! PASTI RAMAI YANG TERKEJUT BESAR,,,ANA DAHLIA AKAN BERKAHWIN PADA HUJUNG BULAN OGOS INI....

TAHNIAH!!! SUNGGUH TAK SANGKA.. RUPA-RUPANYA BAKAL SUAMI ANA DAHLIA BUKAN CALANG-CALANG ORANG.. JOM TENGOK BIODATA BELIAU!! PASTI RAMAI YANG TERKEJUT BESAR,,,ANA DAHLIA AKAN BERKAHWIN PADA HUJUNG BULAN OGOS INI....

Ingat lagi tak semua dengan pelakon Ana Dahlia? Walaupun dah lama tak muncul di kaca TV, kisah rumahtangganya dengan anak Chef Wan iaitu Chef Riz pernah membuatkan nama Ana hangat diperkatakan oleh netizen..

Selepas 11 bulan berkahwin pasangan ini telah pun bercerai, perkahwinan tak cukup lagi tempoh setahun pasangan ini sudah bercerai.. Selepas itu, Chef Riz sudah pun berkahwin kali kedua dengan kakak Emma Maembong iaitu Shikin Maembong..

Setelah mendapat seorang cahaya mata hasil perkongsian hidup, baru-baru ini Shikin dedahkan yang dia dah pun bercerai dengan Chef Riz.. Punca pencerian kali kedua Chef Riz dengan Shikin tak didedahkan pada umum..

Terkini, nampaknya bekas isteri Chef Riz, Ana dah pun bertunang dengan Ashraf anak pengarah Datuk Jurey Latiff Rosli pada 30 Julai lalu.. Majlis pertunangan pasangan ini telah pun diadakan di rumah keluarga Ana di Perak..

Malah, Ana memaklumkan akan berkahwin dengan bakal suaminya dalam masa terdekat.., sama ada pada hujung Ogos atau awal September.. Perkahwinan kali ini adalah perkahwinan kali kedua buat Ana dan Ashraf..

Ashraf adalah duda beranak tiga. Nampaknya Ana akan dapat tiga orang ‘anak segera’lah bila berkahwin dengan Ashraf nanti.. Hehehe..

Apapun, penceraian Ana dengan Chef Riz dulu memang cukup kontroversi kerana Ana dilihat sebagai segala punca penceraian.. Tapi, Chef Riz yang dah berkahwin kali kedua pun bercerai juga. Miss A rasa memang punca masalah dari Chef Riz sendiri la kalau dah dua kali kahwin, dua kali jugak bercerai.. Huhuhu
0 comments:

Post a Comment