Thursday, 4 August 2016

Filled Under:

Dah Agak Dah,,,Rupanya Ini Punca Sebenar Hubungan Emma Maembong dan Kamal Adli Sudah Berakhir....Bertabah la Emma,,Kalau Ada Jodoh Tak Kemana..

Dah Agak Dah,,,Rupanya Ini Punca Sebenar Hubungan Emma Maembong dan Kamal Adli Sudah Berakhir....Bertabah la Emma,,Kalau Ada Jodoh Tak Kemana..

Terbaru, tiba-tiba nama pelakon Nur Fathia Latiff dikaitkan sebagai punca keretakan hubungan Kamal dan Emma.

Dakwaan berkenaan timbul apabila Fathia dan Kamal baru-baru ini menjalani penggambaran drama di Barcelona, Sepanyol.

Walaubagaimanapun, Fathia dengan tegasnya menafikan khabar angin berkenaan.

Kalau benarlah dakwaan tersebut wujud, bagi saya itu hanya khabar angin. Kami hanya berlakon bersama, kena profesional. Lagipun sebagai pelakon, Emma atau sesiapapun perlu bersikap profesional.

Dulu pun dia ada berlakon bersama Aiman, saya tidak pernah cemburu apa pun. Malah sebagai pelakon kita akan berlakon bersama ramai artis lelaki. S

aya rasa ini hanyalah gosip yang tidak munasabah. Sengaja dicipta orang .

Rasanya isu ini memang sengaja dicetuskan oleh sesetengah pihak. Iyalah, Kamal sebelum ini ada memberitahu apa yang terjadi antara beliau dan Emma berpunca daripada diri beliau sendiri dan bukannya orang ketiga.

Pasangan artis yang sedang hangat bercinta kalau boleh setiap hari nak muatnaik gambar mesra bersama untuk di jadikan tatapan umum.. Bila timbul keretakan dalam hubungan cinta peminat memang akan mula perasaan..

Tiba-tiba saja pasangan itu akan mula kurang memuatnaik gambar mersa bersama.. Kisah cinta Emma Maembong dan Zizan Razak suatu ketika dulu memang cukup hebat diperkatakan..

Putus di tengah jalan Emma dilihat telah menjalinkan hubungan cinta dengan pelakon Kamal Adli.. Baru-baru ini, pasangan ini dilihat dah jarang muatnaik gambar bersama.. Timbul persoalan dari peminat adakah hubungan cinta mereka sudah putus..

Tambah menyakinkan lagi dakwaan pasangan ini sudah putus cinta bila ada berita kakak Emma iaitu Shikin Maembong sudah sah beercerai dengan Chef Riz.. Shikin ada memuatnaik status dirinya dah kembali single dengan kapysen “Stress is now gone life is easier”..

Menerusi gambar dan kapysen yang di muatnaik oleh Shikin itu Emma meninggalkan komen, “me too”.. Menggambarkan Emma sebenarnya dah pun bergelar single dan sudah putus dengan Kamal..

Di minta untuk mengulas lanjut status hubungan yang terjalin antara Kamal.. Emma hanya menunggu kepulangan Kamal yang sedang menjalani pengambaran di luar negara untuk berbincang menentukan hala tuju hubungan mereka..

Takkan cinta yang berputik dengan Kamal pun tak kesampaian? Bercinta bagai nak gila, heboh di media sosial Kamal nak berkahwin dengan Emma.. Tiba-tiba putus di tengah jalan? Pisang berbuah dua kali..
0 comments:

Post a Comment