Tuesday, 7 June 2016

Filled Under:

PANAS!! ARTIS POPULAR MANA PULAK KANTOI TAK PUASA NI!!!BARU 2 HARI PUASA...

PANAS!! ARTIS POPULAR MANA PULAK KANTOI TAK PUASA NI!!!BARU 2 HARI PUASA...

Seperti tahun tahun sebelum ini, Ramadhan pastinya akan ada gossip tentang selebriti yang tidak berpuasa dalam pelbagai keadaan & alasan. Ini yang pertama untuk tahun ini.

Seorang peminat hiburan di forum Cari membuka cerita tentang seorang pelakon wanita remaja yang nampaknya tidak tahu menghormati hadirnya bulan Ramadhan.

Menurut sumber, satu penggambaran filem telah di’jalankan di kediaman beliau dan memang menjadi satu kemestian untuk tuan rumah memerhatikan krew bertugas.

Yang tidak menariknya, ketika satu waktu rehat antara babak, aktress remaja ini tidak segan silu untuk duduk semeja dengan krew produksi yang tidak berpuasa & makan.

Atas sebab kukuh apa sekali pun aktress ini tidak berpuasa, menjadi sesuatu yang tidak manis kalau menjamah makanan di’siang hari lebih lebih di hadapan khalayak ramai.

Kalau di’sebut nama selebriti ini, memang semua orang kenal habis dan mungkin beliau mengambil tindakan sebegitu kerana sudah terbiasa dengan krew produksi yang tidak kisah.

Mungkin selepas ini kalau benar benar ingin makan dek kerana penat berlakon, boleh rasanya lakukan inisiatif untuk lari dari lokasi untuk ke tempat yang tidak menjadi tumpuan mata memandang, awak ‘kan bergelar selebriti popular.
0 comments:

Post a Comment