Wednesday, 1 June 2016

Filled Under:

Ini Punca Sebenar Gadis Comel 20 Tahun Maut Dibunuh Kekasih Lepas Bersetubuh

Ini Punca Sebenar Gadis Comel 20 Tahun Maut Dibunuh Kekasih Lepas Bersetubuh

Seorang gadis cantik dari Indonesia, Heti Sulastri telah disahkan meninggal dunia selepas ditemukan ibunya maut di dalam bilik dengan keadan amat mengaibkan.

Mangsa ditemukan dalam keadaan bogel dengan tisu di sumbat kemaluannya pada hari Isnin yang lalu.

Tanpa perlu membuang masa lagi, apa kata kita telusuri kronologi Gadis 20 Tahun Maut Dibunuh Kekasih Lepas Bersetubuh yang telah dikongsikan oleh Media Sensasi di bawah ini khas buat tatapan para pengunjung setia blog ini.

1. Heti adalah seorang buruh kilang di suka bumi jawa barat yang tinggal dengan orang tuanya di kampung Berekah.

2. Heti adalah anak ketiga dari pasngan suparta 50 dan maisaroh 40.difahamkan malam pebunuhan kedua orang tua mangsa turut berada di dalam rumah.

3. Berdasarkan hasil penyelidikan heti maut di bunuh oleh kekasihnya sendiri ketika bertemu janji pada malam kejadian kira-kira sekitar jam 8:49 malam.

4. Pelaku masuk ke bilik mangsa tanpa diketahui penghuni rumah lainnya,Setelah masuk kedalam bilik kedua pasangan ini sempat bercumbu layaknya pasangan suami isteri ketika ibu bapa mangsa tengah tidur.ujar kepolisian AKBP M Ngajib 31.05.2016.

5. Punca kejadian berpunca daripada mangsa terbaca masej pelaku dengan seorang wanita yang di duga kekasih gelap pelaku selepas melakukan hubungan seks.

“Ada pesan singkat yang mengajak pelaku berjalan jalan,tambah M Ngajib”

6. Heti kemudian marah karena cemburu,pasangan kekasih itu akhirnya bertengkar didalam bilik.

7. Ketika marah suara heti mulai kuat,hal itu membuat pelaku takut dan risau di dengari ayah dan ibu heti,pelaku kemudian mencekik dan membekap heti menggunakan bantal hingga mati.

8. Kemudian pelaku membuat kematian heti seperti kes perompakan bunuh dan rogol ,ia kemudian mengambil barang kemas,dan dua handphone heti sebelum lari melalui tingkap bilik heti.

9. Mayat heti ditemukan ibunya pada 31.05.2016 jam 06.30 pagi,saat ibunya maisaroh hendak membangunkan anak gadisnya itu.

10. Maisaroh mengetuk pintu bilik heti tetapi tiada jawaban.akhirnya ibu heti memutuskan untuk mengintai dari tingkap bilik dari luar dan menemui anaknya sudah terbaring kaku dalam keadaan separuh bogel.

11. Penemuan mayat tersebut di adukan kepada suaminya dan jiran nani 30 ,sebelum dilaporkan kepada pihak polis atas kes bunuh dan perampokan,

12.Menurut informasi yang di himpun pelaku kekasih mangsa berjaya di pada 31.05.2016 pada jam 20:30 di desanya gunung endut tanpa perlawanan,dan mengaku atas perbuatannya.
0 comments:

Post a Comment