Thursday, 14 April 2016

Filled Under:

Ini Kenyataan Berani Mati Mira Filzah Mengenai Gambar Tidak Senonohnya Yang Tersebar.Tak Sangka Mira Boleh Cakap Macam tu

Ini Kenyataan Berani Mati Mira Filzah Mengenai Gambar Tidak Senonohnya Yang Tersebar.Tak Sangka Mira Boleh Cakap Macam tu

Sejak beberapa hari lepas, tersebarnya foto yang memperlihatkan pelakon yang sedang meningkat naik namanya iaitu Mira Filzah seakan bergambar dengan aksi yang tidak senonoh. Terpanggil dengan isu tersebut yang mendapat perhatian netizen dan juga para peminatnya, Mira menjelaskannya menerusi sebuah gambar di bawah ini berserta dengan kenyataan darinya:


Assalamualaikum. Rasanya, rata rata pun dah tahu gambar diatasyg telah DI-EDIT tersebar. Dan tak perlulah Mira tunjuk atau upload disini gambar yg telah di-edit.

Cukuplah Mira tampil di sini, nak bagitahu, nak tunjuk, ini adalah GAMBAR YangSEBENAR.

Penjelasan lebih lanjut? 
Cuma skrg ni, bg Mira, benda2 mcm ni, biarlah Allah shj yg membalas. Mira pun tak tahu siapakah disebalik dalang perbuatan ini, tapi Allah tahu. Bukan tugas Mira utk menghukum. 
Terima kasih. 

Semoga Mira tabah menghadapi dugaan ini dan sememangnya bergelar anak seni bukanlah tugas yang mudah kerana harus menerima segala aspek dan juga kritikan serta dugaan yang mematangkan lagi seseorang itu.


0 comments:

Post a Comment